Derrick: Az érzések pusztulása

július 23, 2016 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1990]: „Tartalom”: Záróra után az utcán meggyilkolják a közeli étterem pincérét, a fiatal Arthurt. Egy arra járó orvos, Dr. Schöne találja meg, aki megállapítja, hogy az elkövető benyomta a férfi gégéjét, tehát biztosan szemből érte a támadás. Az áldozat üzenetrögzítőjén egy bizonyos Erik, egy vegyészhallgató több aggódó üzenetet is hagyott, barátja halála pedig teljesen felkavarja. Hamarosan őt is holtan találják, valamint rábukkannak egy kis laborra, ahol szintetikus kábítószert állított elő… A legendás német krimisorozat Horst Tappert és Fritz Wepper főszereplésével, melyben a két nyomozó újra és újra rejtélyes bűnügyek nyomába ered.

Stephan Derrick nyomozó társával, Harry Klein-el pedig nem hagy felgöngyöletlenül egyetlen esetet sem. A sorozat nem a csökkenő nézettség miatt szakadt meg, hanem azért, mert Horst Tappert elérte azt a korhatárt, amit saját magának kijelölt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration