Derrick: Félelem

június 26, 2016 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1974]: „Tartalom”: Irene kihívó, csinos lány, jómódban él egy gyönyörű lakásban. Idősebb, gazdag és befolyásos szeretője, Walter Hertel tartja ki. A férfi őrülten féltékeny rá és mikor megtudja, hogy Irene szabad emberként új barátra tett szert, kioltja a nő életét. Az othellói helyzet egyértelmű, Herr Hertel azonban nagyon ravasz és Derrick számára félelmetes ellenfél. A félelmet a felesége szívébe ültette el, a bájos és szerencsétlen Francisca csak félelemből tanuskodik férje mellett, tudva, hogy a szörnyeteg nemcsak csalta és megalázta őt, de a gyilkosságban is vétkes. Bírja-e az asszony a nyomást, tartja-e az alibit? A legendás német krimisorozat Horst Tappert és Fritz Wepper főszereplésével, melyben a két nyomozó újra és újra rejtélyes bűnügyek nyomába ered.

Stephan Derrick nyomozó társával, Harry Klein-el pedig nem hagy felgöngyöletlenül egyetlen esetet sem. A sorozat nem a csökkenő nézettség miatt szakadt meg, hanem azért, mert Horst Tappert elérte azt a korhatárt, amit saját magának kijelölt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration