Tobacco Road

március 17, 2015 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1941]: John Ford az amerikai filmrendezők egyik leghíresebb, legeredetibb képviselője volt. Az évek során Ford Hollywood leghíresebb alkotójává nőtte ki magát: minden műfajban otthonosan mozgott, készített krimit, vígjátékot, drámát, dokumentumfilmet és regényadaptációkat. A sors különös iróniája folytán ő, aki a westernfilmjeivel írta be magát a filmtörténetbe, mind a négy Oscar-díját irodalmi művek művészi színvonalú megfilmesítéséért kapta: az elsőt 1936-ban A besúgóért, 1941-ben az Érik a gyümölcsért; a következő évben a Hová lettél, drága völgyünk?, majd 1953-ban A nyugodt férfi című alkotásáért díjazta az Amerikai Filmakadémia.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

John Ford, a már életében legendás rendező, aki a westernjeinek káprázatos képi világával iskolát teremtett, 1973. augusztus 31-én, 78 éves korában hunyt el. Kivételes művészete, látásmódja ma is érezteti hatását a megújult műfaj számos darabjában.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration