Rambo II.

április 14, 2015 No Comments »

cult20First Blood II. – Production Year:[1985]: A filmsorozat második része 1985-ben veszi fel a fonalat. Samuel Trautman ezredes felkeresi a még börtönben lévő Rambót és felajánlja neki, hogy kihozza, de cserébe el kell végeznie egy szigorúan titkos akciót. Vissza kell térnie a vietnami dzsungelbe és felkutatni a még ott lévő amerikai hadifoglyokat. A cél az a börtöntábor, ahonnan Rambo 1972-ben megszökött. A vietnami veterán végül elvállalja az akciót. Pár héttel később Thaiföldre szállítják, az amerikai támaszpontra, ahol elmondják az akció részleteit: Rambónak nem a foglyokat kell kihoznia, csak le kell őket fényképeznie. Rambónak nem tetszik az ötlet, de nem ellenkezik.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Másnap reggel ledobják Vietnamban, ám az ugrás során gondok merültek fel, így nem tudják tartani a kapcsolatot és nem tudják, hogy a férfi él-e még egyáltalán. Rambo felveszi az ottani ügynökkel a kapcsolatot, aki egy nő, Co Bao. Ketten elindulnak egy hajóval, majd rátalálnak a táborra. Ott őröket látnak meg, majd behatolnak. A táborban vannak a hadifoglyok. Rambo nem követi a parancsot és az egyik foglyot kiviszi. Ám az őrök észreveszik és üldözni kezdik őket. Rambóék a hegy felé indulnak, ahová a mentőhelikoptert küldik. Az amerikai bázison Trautman csapatot szervez Rambo kimentésére.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration