Alfa Holdbázis » 13.

május 30, 2016 No Comments »

space1999“Ütközésre ítélve” Production Year:[1976]: Egy nukleáris szeméttároló véletlen robbanása során a Föld Holdja kiszakad az ûrbe a rajta levõ Alfa Holdbázis legénységével együtt. Az Alfa parancsnoka, John König váratlanul megõrül a Sas Ûrhajó felügyeletekor, és ezért az ûrhajó közel csapódik be a nukleáris szeméttárolóhelyhez. Amikor magához tér, az Alfa már kapcsolatba lépett egy fénysebességnél is gyorsabb Superswift ûrhajóval, amit a Földrõl küldtek a megmentésükre, rajta a legénység barátaival, családjaikkal és szerelmeikkel.

König parancsnok felgyógyulása után az emberi látogatók helyett csak egyszemû, tapadós csápokkal rendelkezõ földönkívüli lényeket lát. Mindenki azt gondolja, a parancsnok agysérülést szenvedett a balesetben, de késõbb rájön, hogy az idegenek telepatikusan táplálnak a legénység elméjébe illúziókat a Földrõl. Ráveszi a többieket, hogy segítsenek neki, és együtt kezdenek el harcolni, hogy megálíthassák a lényeket, akik azt tervezik, felrobbantják a szeméttárolót, hogy megszerezzék az életükhöz szükséges energiát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration