Állati nyomozó

március 2, 2015 No Comments »

thecomeProduction Year:[1993]: A film főszereplője Ace Ventura, az állatbarát nyomozó, aki eltűnt állatok felkutatására specializálódott. Megbízást kap a Miami Delfinek amerikai futball csapattól, hogy kerítse elő elrabolt kabalaállatukat, egy delfint. Ace Ventura a delfin medencéjénél egy ékkövet talál. A csapat tagjai korábban emlékgyűrűt kaptak, ezért sorban felkeresi őket. Hamarosan már nem csak a delfint kell megkeresnie, hanem Dan Marinót, az egyik csatárt is, akit közben szintén elraboltak. Nyomozása során a rendőrség tagjai előtt nevetségessé válik, eredménytelensége láttán megbízói vissza akarják vonni a megbízást, de Ace Ventura szokatlan módszereivel addig nyomoz, míg meg nem találja a bűnöst. A nyomozás érdekében (ápoltként) még egy elmegyógyintézetbe is sikerül bejutnia.

Eltűnt a kis házi kedvence? Kutyus, cicus, aranyhal, krokodil, tarantella, denevér? Forduljon a világ legjobb állatnyomozójához, Ace Venturához! Ő garantáltan előkeríti a jó Isten minden négylábú, szárnyas, uszonyos vagy egyéb teremtményét. Ace igazi ász: frizurája bohókás, öltözéke extrém, kajája meg leginkább madáreledel.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı