Három férfi és egy bébi

március 9, 2015 No Comments »

cl_logo_retrocomedyProduction Year:[1987]: Peter, Michael és Jack, a három jóképű, befutott agglegény lába elôtt hever az egész világ. A színész Jack épp külföldi forgatásra indul, amikor egyik ismerőse arra kéri, helyezze el néhány napig az egyik csomagját, majd ha lesz ideje, küld valakit érte. Jack természetesen beleegyezik, majd rögtön el is siet a stábbal. Csak jóval később jut eszébe, hogy szóljon barátainak és lakótársainak, az építész Peternek és a grafikus Michaelnek a dologról. Milyen a véletlen, Jack egyik régi barátnője, Sylvia is ezt az időt választotta arra, hogy a fiúk ajtaja elé rakjon egy mózeskosarat, benne szerelmük gyümölcsével, a kis Maryvel.

A két férfi persze azt hiszi, erről a csomagról van szó, kellőképp fel is háborodnak, nem tudnak ugyanis mit kezdeni az isten tudja hogyan működő aprósággal. Valójában azonban egy jelentéktelennek tűnő kis tasakot kellene megőrizniük, amiben jónéhány gramm kábítószer van.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı