Blöff

február 1, 2015 No Comments »

cl_logo_retrocomedyProduction Year: [1976]: Franciaország a harmincas években. A nagymenő szélhámos Bang helyett tévedésből a kezdő börtöntöltelék Felixet szöktetik meg a börtönből, aki azonban nagyon is ügyesen profitál látszólagos ütődöttségéből, s Bang partnere lesz a bűnügyi bonyodalmak komikus sorában. Egyes kritikusok szerint a Bonnie és Clyde óta divatba jött nosztalgikus századeleji krimi műfajának paródiáját alkotta meg itt a kalandfilmek jó humorú mestere, Sergio Corbucci.

Méltó partnere ebben a két főszereplő: a mackós humorát megcsillogtató Anthony Quinn és a kiváló komikusnak bizonyuló egykori énekes sztár, Adriano Celentano.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı