Ollókezű Edward

január 19, 2015 No Comments »

cult20Production Year:[1990]: Egy különc feltaláló egy érző, gondolkodó és élő fiút tervez magának. Ezt az alkotást Edward névre kereszteli, aki szinte tökéletes, egyedül a kezei hiányoznak még, melyeket átmeneti megoldásképpen ollókból alkotott meg. Az igazi kezeket azonban már nincs ideje befejezni, mert meghal. Az elárvult Edwardot egy asszony fogadja be, aki tudja hogy Edward félelmetes kezei sosem ártanának senkinek, mivel viselőjük egy érző és melegszívű lény. Lassan a város összes tagja megismeri és megszereti, s ő azzal hálálja meg, hogy csodálatos frizurát csinál kutyának és gazdijának egyaránt, és sövényszobrokat készít. Ám az idill nem tart sokáig… Edward beleszeret az őt befogadó Peg ügynök Kim nevű lányába. Miután Edwardot ráveszik, hogy betörjenek Kim barátjának a házába, hogy az ott található dolgokat ellopják. De mikor lebuknak, Edwardot a helyszínen hagyják.

Kim szakít a barátjával, amiért nem mentek vissza Edward-ért. Kim barátja tervelte ki a betörést, mivel a ház biztosítva volt, és a szülei a biztosítótól kapott pénzből visszavehetnek mindent. A városlakók a rablás után megutálják Edward-ot. Már Peg is úgy gondolja, hogy nem kellett volna lehoznia a kastélyból. Kim barátja el akarja kapni Edwardot, és Kim öccse pont hazafelé tart, majdnem elgázolják, de Edward megmenti, de közben meg is sebesíti, ezért el kell hagynia a várost. A filmben nyújtott alakításért Johnny Deppet a legjobb színész – zenés film és vígjáték kategóriában jelölték Golden Globe-díjra.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration