Forró Szél 7.Rész

január 13, 2015 No Comments »

92Forró Szél – Production Year: [1980]: 7. rész: “A barikádon” Két év telt el azóta, hogy Surdáék birtokba vették új otthonukat, persze jogtalanul. Surdilovic mindennapos vendég a bíróság épületében, ahol egyszer felperesként, máskor alperesként képviseli saját magát. Kívülről fújja a törvényeket, paragrafusokat, de ez sem menti meg őt és családját, a kiköltöztetéstől. Az ítélet jogerős, fellebbezésnek helye nincs. Így hát 2 év pereskedés után, el kell hagyniuk tágas, szép otthonukat. (Jegyzet): Surda fiatal borbély, aki Szerbia déli vidékéről Belgrádba költözik. Először egy borbélyüzletben kezd el dolgozni, amit nemsokára otthagy, vesz egy autót, elkezd taxizni… de azt is megunja.

Munka követ munkát, házasság követ szerelmet. Az alacsony vérnyomású Surda végül mégiscsak sztárfodrászként ér révbe. A televízió első ízben 1984-ben, nagy sikerrel sugározta a csetlő-botló Surda megmosolyogtató kalandjait… Még be sem fejeződött a sorozat, máris divatba jött hősünk jellegzetes pepita kalapja és a film fülbemászó zenéje. Azóta egy újabb nemzedék nőtt fel, s úgy gondoljuk, őket, no meg a korábbi nézőket most is mosolyra fakasztja majd az örökké álmos Borivoje Surdilovic és a sorozat többi szereplője.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration