Forró Szél 4.Rész

november 23, 2014 No Comments »

92Forró Szél – Production Year: [1980]: 4. rész: “Végzetes találkozás” Az előző rész tartalmából: Bácsikájának már nagyon elege van abból, hogy Surda nem dolgozik és rajta élősködik. Ezért azt javasolja unokaöccsének, utazzon haza a szüleihez, és kérje el apjától a nagyapai örökséget. Kiderül azonban, hogy a pénz már rég elfogyott. Mikor Bob meghívja őt Németországba, azonnal él a lehetőséggel és kiutazik. (Jegyzet): Surda fiatal borbély, aki Szerbia déli vidékéről Belgrádba költözik. Először egy borbélyüzletben kezd el dolgozni, amit nemsokára otthagy, vesz egy autót, elkezd taxizni… de azt is megunja.

Munka követ munkát, házasság követ szerelmet. Az alacsony vérnyomású Surda végül mégiscsak sztárfodrászként ér révbe. A televízió első ízben 1984-ben, nagy sikerrel sugározta a csetlő-botló Surda megmosolyogtató kalandjait… Még be sem fejeződött a sorozat, máris divatba jött hősünk jellegzetes pepita kalapja és a film fülbemászó zenéje. Azóta egy újabb nemzedék nőtt fel, s úgy gondoljuk, őket, no meg a korábbi nézőket most is mosolyra fakasztja majd az örökké álmos Borivoje Surdilovic és a sorozat többi szereplője.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration