Freddy bosszúja

október 5, 2014 No Comments »

nightmarepart2Rémálom az Elm utcában 2. [Production Year:1985]: Öt éve már, hogy Nancy Thompsont rémálmok gyötörték az Elm utcában, s közben a házba új lakók költöztek. Jesse-t a beköltözés pillanatától kezdve rémálmok gyötrik, de a szülei nem aggódnak, azt hiszik, hogy csak a beilleszkedés nehézségei viselik meg a fiút. Jesse új barátnőjéhez, Lisához fordul, és lassan összeáll a kép az épület lidérces múltjáról és Freddy Kruegerről, akit már évekkel korábban meggyilkoltak. Hiába tudják azonban, hogy Freddy már nem él, a fiú úgy érzi, hogy férfi sötét, titokzatos, gyilkos énje egyre inkább elhatalmasodik benne.

Freddy története a Rémálom az Elm utcában-sorozat egyes részeiben fokozatosan bontakozik ki. Életében könyörtelen gyerekgyilkos volt és bíróság elé került, de egy formai hiba miatt szabadlábra helyezték. A kisvárosi emberek ezen feldühödve felgyújtották Freddy házát. Halála után démonokkal kötött szövetséget, így szellemként visszatérhetett, hogy folytathassa, amit életében elkezdett. Szellemként birtokolja az álom megszállásának képességét, amivel tetszése szerint alakíthatja áldozata álmait. Ha valaki bármilyen sérülést szerez egy ilyen Freddy-álomban, az megtörténik vele a valóságban is, ezért ha szemtanú nélkül marad, általában öngyilkosságnak tűnik a halála. Erejét áldozatai félelméből nyeri, ezért gyakran eljátszik velük, mielőtt kivégezné őket.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration