A szarvasvadász 1.

szeptember 30, 2014 No Comments »

szarvasvadászThe Deer Hunter [Production Year:1978]: Egy pennsylvaniai kisváros acélüzemének egyik kohásza, Steven éppen az esküvőjét tartja, mielőtt két barátjával, Nickkel és Mike-kal elindul a Vietnami háborúba. A három barát vidáman beszél arról, remélik, az első vonalba kerülnek, mert így legalább lesz alkalmuk kiélvezni a bulit. Aztán betoppan egy háborús veterán, aki kérdéseikre csak káromkodással felel. A férfiak az esküvőt követően lerészegedve még utoljára felmennek a hegyekbe szarvast lőni. Mike, aki a legérettebb mind közül, megígéri Nicknek, hogy akármi történik, nem hagyja ott a háborúban. Vietnamban találkozunk velük ismét, ahol foglyul ejtik őket a vietkongok. Fogvatartóik fogadásokat kötnek és életveszélyes szerencsejátékra kényszerítik őket: orosz rulettben vesznek részt, amiben az veszít, aki először lövi főbe magát.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Steven kis híján teljesen megőrül, de Mike lélekjelenléte és összefogása Nickkel meghozza az eredményt a kilátástalannak tűnő helyzetben. Mind a hárman túlélik a bevetést, de csupán Mike tér haza egészségesen. Steven tolókocsiba kerül, mivel súlyos végtagtörést szenved, Nick pedig ott marad Saigonban, ahol immár üzletszerűen gyakorolja az orosz rulettet. Mike hónapokkal később visszatér, hogy kihozza őt a háború és a saját maga építette pokolból, de végül elveszíti barátját. A szocialista országokban tiltólistára került alkotás öt Oscar-díjban részesült.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration