Lázadás a buszon

szeptember 26, 2014 No Comments »

cl_logo_retrocomedyMutiny On the Buses: Production Year:[1972]: A buszon sorozatból ismert Stan ezúttal nősülni készül, de családja részéről óriási ellenállásba ütközik. A mama és Olive, a húga is attól fél, hogy ha Stan elköltözik, nem lesz kit pumpolni pénzért. Ráadásul Stan sógorát, Arthurt kirúgják az állásából, így Stan kénytelen elhalasztani a lagzit. Hogy mégis történjen valami, Arthur beiratkozik buszvezetői tanfolyamra… Mi is az Angol humor? Mennyire volt „angol humor” a Benny Hillé? Az összetéveszthetetlenül bájos akcentusa mellett nem igazán. Sőt, ezek a gegek a világ bármelyik felén megállják a helyüket. Nem igazán lehetne ráfogni hát Benny Hillre, hogy angol humor.

Néhány jelenetben (pláne a burleszket mellőző, verbális humorra alapozó korszakaiban) azonban feltűnik a hamisít(hat)atlan angol környezet, annak társadalmával és sztereotípiáival. A kedvenc témája azonban mindig a nők, a szexualitás és az emésztési folyamatok mindenféle szakaszai voltak, igaz, mindez brites eleganciával burkolva, nem amerikaiasan megmutatva.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration