Csak semmi pánik

augusztus 24, 2014 No Comments »

men-retro[Production Year:1982]: Dr. Kardos, a balatonkörnyéki rendőrség ambiciózus nyomozója (Kern) telefonhívást kap: egy német asszony hívja. Elmondja, hogy valahol a Balatonban van egy repülőgéproncs: ezzel az ő időközben meghalt édesapjának kellett volna értékes magyar királyi ékszereket kivinnie az országból, de ő megtagadva a parancsot, elrejtette az ékszereket. A rejtekhely térképe eljutott hozzá. A repülőgép roncsát most emelik ki a vízből. Találnak benne egy kazettát – kővel teli. Ezt nem tudhatja az a csoport, amelynek tagjai ezt meg akarják szerezni. A kazettát partra szállító motorcsónak vezetőjét lelövik, és egy sárkányrepülővel vakmerő módon elrabolják a vasládát. Később a német nőt is elrabolják. A rendőrséggel Ibi, a banda női tagja találkozik helyette, és sikerrel vezeti tévútra Boros hadnagyot.

A nyomozást Dr. Kardos vezeti, aki segítségül hívja a környék vagány nyomozóját, a hatalmas termetű, kemény öklű, és zseniális Ötvös hadnagyot, a közkedvelt Csöpit. A feladat nem könnyű: az eddigi jelekből érződik, hogy jól szervezett, mindenre elszánt bandával állnak szemben. Csöpi mindenesetre megbízza az öreg Matuska bácsit, hogy figyelje az idegeneket – aki erre jól jövedelmező, „magyaros” bemutatókat rendez. Kislány-unokája pedig szinte el nem mozdul Csöpi mellől – és még segíteni is tud neki.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration