Zombi

július 24, 2014 No Comments »

Production Year: [1979]: A film New Yorkban kezdődik amikor is egy ismeretlen hajó bukkan fel a kikötőben. A partiőrség két embere átszáll a hajóra, de semmilyen életjelet nem találnak. Miközben vizsgálják a hajót az egyik rendőr egy elrohadt kezet talál, majd pedig egy zombi bukkan fel aki leteríti és végez vele. A másik rendőr észreveszi az élőholtat és több lövést le ad rá aminek hatására a folyóba esik. Az eset futótűzként terjed a városba, ugyanis a vízbe esett hullát nem találták meg. Egy újság kiadó megbízza Peter West(Ian McCulloch) riportert, hogy nyomozzon az ügyben. Közben a rendőrség rájön, hogy a hajó nem másé mint Dr. Bowles-é aki már egy jó ideje eltünt. A nyomozok a hajóra viszik a lányát Anne Bowles-t(Tisa Farrow) és kikérdezi az apjáról. Mivel ő sem halott az apja felől már vagy 3 hónapja, a rendőrség lezárja az ügyet és elkobozzák a hajót.

Az nap este Anne fellopakodik a hajóra és nyomozásba kezd. Az vitorlás egyik helységében azonban nyom helyet Peter-t találja meg aki közli vele, hogy egy levelet talált amit a doktor írt a lányának. Anne és Peter a levelet elolvasva rájönnek, hogy a doktor egy “Matool” nevű szigeten van és egy furcsa betegség miatt nem hagyhatja el a szigetet.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration