Kalandorok

július 24, 2014 No Comments »
Kalandorok

Production Year:[1967]: Franciaország, valahol Párizs környéke, 1967-ben. Manu és Roland, a két jóbarát életük álmát próbálják megvalósítani. Roland egy új gyorsulási versenykocsit épít, mellyel messze verni képes a hasonló kocsikat. Manu, a sportpilóta egy komoly megbízást kap. Kamerával a háztetők magasságában repüljön végig a Champs Elysées felett, majd a Diadalív alatt. Ha sikerül, hatalmas pénz üti a markát, és híres is lesz. Egy napon a város szélén, egy mezőn álló roncstelepükre és garázsukba egy Laetitia nevű fiatal lány toppan be, rozsdás karosszériaelemek és egyéb alkatrészek érdeklik. Nem értik, mire kell neki, ekkor bemutatja tudományát, az ócska alkatrészekből hegesztőpisztollyal pop-art műalkotásokat készít hamarosan nyitó kiállítására. Ha jól fogadják, egyenes útja van a sikerhez. Hamarosan elválaszthatatlan barátok lesznek és együtt készülnek álmaik megvalósítására.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Az események azonban rossz irányba mennek. Roland kocsija kigyullad, minden beleölt pénze odalesz. Laetitia kiállítását fanyalogva fogadják a kritikusok, a karrier csák álom marad. Manu végigrepül a sugárút felett, ám amikor át akar repülni a Diadalív alatt, észreveszi, felhúzták alatta a nagy trikolort, félre kell rántania a gépet. Az akcióért örökre bevonják a repülőengedélyét. Mikor a megbízót telefonon felhívja, hogy magyarázatot és valami pénzt követeljen, kuncogva lerakják a telefont. Barátjával személyesen felkeresi az illetőt, ahol kiderül, csak egy csúnya becsapás és tréfa áldozata volt. Kettétört pályafutása miatt kissé erélyesebben kér kártérítést, mire az illető néhány pofon után felajánl egy térképet, mely egy Kongóban a part mentén a tengerbe zuhant, gyémántokat szállító repülőgép helyét ábrázolja. A kincs megtalálója igen nagy részesedésre jogosul a zsákmányból. Manu, Roland és Laetitia mindenüket pénzzé teszik és elindulnak kincskeresésre Afrikába.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration