Van, aki forrón szereti

április 7, 2014 No Comments »

van_aki_forron_szereti_1Some Like It Hot [1959]: 1929 februárjában, a szesztilalom idején, Chicagóban Joe és Jerry egy tiltott és titkos szórakozóhelyen zenél, mely az egyik gengszter, Spats Colombo fennhatósága alá tartozik. A rendőrség egy besúgó, Foghegy Charlie információja alapján rendez razziát a lebujban. A két zenésznek sikerül a helyszínről észrevétlenül eltűnnie. Utolsó dollárjaikat lóversenyre költik, de veszítenek. Próbálnak munkát találni, ám mindenhol elutasítják őket. Bár az egyik zenekar floridai turnéra indul és éppen egy szaxofonost és egy nagybőgőst keres, de sajnos nőket. Alkalmi munka reményében végül vidékre akarnak utazni egyik ismerősük kocsijával, de a garázsban éppen szemtanúi lesznek annak, hogy Colombo és emberei megölik Foghegy Charlie-t és társait.

[hidepost=0]

[/hidepost]

A gengszterek meglátják őket, de sikerül elmenekülniük. Tudják, hogy nyakukban a gengszterekkel az egyetlen lehetőségük a menekülés. Ezért úgy döntenek, hogy jelentkeznek a Floridába tartó női zenekarba: Joe Josephine-ként, Jerry pedig Daphne-ként. Maguk is meglepődnek, amikor azonnal felvételt nyernek. A tervük az, hogy Floridából külföldre szöknek üldözőik elől. Vonattal indulnak a tengerpart felé.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration