A bosszú lovasa

február 26, 2014 No Comments »

Death Rides A Horse [1967]: Bill Meceita gyerekkorában végignézi, ahogy négy bandita megöli az egész családját. 15 évvel később még mindig a bosszútól hajtva keresi a gyilkosokat. Ekkor szabadul Ryan 15 év börtön után és elindul megkeresni azokat akik oda juttatták. A két férfi útja hamar összefonódik. Ugyan azokat az embereket keresik mindketten, de míg Bill a halálukat akarja, addig Ryan pénzt szeretne kiszedni belőlük az elvesztegetett éveiért. (Jegyzet): A bosszú lovasa, mint ahogy az kitalálható, bosszút állni megy. Bár nem is egy lovas megy, hanem kettő, akiknek teljesen eltérő motivációk miatt van elszámolnivalójuk egy banditabandáva.

Az egyiküknek a szüleit ölték meg még tizenöt éve, a másikat meg átejtették és Ryan szerint most elég tetemes összeggel tartoznak neki a kőbányában – nyilván ártatlanul – átrobotolt évekért.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration