Bad Boys Blue

február 24, 2014 No Comments »

videodisco_logo_gif_aniA Bad Boys Blue-t 1984-ben Németországban Tony Hendrik producer és a szövegíró felesége Karin Van Haaren alapította.Az eredeti tagok: John (Edward) McIerney és Trevor (Oliver) Taylor brit, valamint Andrew (Freddie) Thomas amerikai.Első próbálkozásuk, a Love in my car nem volt túl sikeres a listákat tekintve, bár a klubok és diszkók játszották. Ezen a lemezen még Andrew volt a vezető énekes. A következő kislemezen amit ’85 tavaszán adtak ki, már Trevor énekelt, és a You’re a woman nagy sláger lett Európában.

Idő: 00:21:23

Megjelent első albumuk, a Hot girls Bad boys kellemes, dallamos disco hagzással.A kislemezre is kiírt Pretty young girl szintén jól szerepelt a lemezlistákon. 1986-ban egy újabb dallamos zene következett, a Kisses and tears, amely különösen
Németországban és Svájcban volt népszerű. A másik sikeres dal az I wanna hear your heartbeat volt. Egyben a második album is megjelent Heartbeat címmel.

A következő évből a Gimme gimme your lovin és a Come back and stay emelkedik ki.Utóbbi dalnál John volt a vezető énekes és női vokált is tartalmazott Lyane Leigh személyében. 1988-ban piacra dobták a Don’t walk away Suzanne és a Lovers in the sand kislemezeket. Az új albumon ( My blue world) már csak két dalt énekelt Trevor, a többit John. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy Trevor elhagyta a Bad Boys Blue-t.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration