Timur és csapata

december 30, 2013 No Comments »

Тимур и его комманда [1940]: A téli háború idején játszódik a kisregény a Moszkva melletti nyaralótelepen. Alekszandrov ezredes lányai (a 18 éves Olga és a 13 éves Zsenya) vidékre költöznek a szovjet fővárosból. Hamarosan megismerkednek a kis település lakóival. Az egyetemre készülő Olga barátságba kerül Georgij Garajev mérnökkel, aki a helyi színjátszó csoportnak is a tagja. A tűzről pattant Jevgenyija (Zsenya) pedig egy zsemleszínű kutyával (Ritával), majd Timurral kerül közelebbi kapcsolatba. A kedves, jószándékú, de határozott Timur a tréfás kedvű Georgij unokaöccse. A községben hamarosan kétféle eseménysor borzolja a kedélyeket. Az egyikben károkozásokról, lopásokról értesülünk, a másikban önkéntes és névtelen segítségnyújtásról, pl.: víz- és fahordásról, elveszett állat felkutatásáról.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

44movies-subtitle-logoAkinek a bejárati ajtajára vörös csillagot festenek, annak valakik a segítségére sietnek, ha akarja, ha nem. Az özvegy pilótatisztné virágcsokrot, sírdogálós kislánya játéknyuszit, hintát kap az ismeretlenektől. A két – gyerekekből álló – csapat persze megtalálja egymást, a jó és a rossz küzdelméből egy romantikus regényben csakis a jó kerülhet ki győztesen. Egy szerelmi szál is kibontakozik, de a háború megakadályozza az igazi kiteljesedését… A Timur és csapata Arkagyij Petrovics Gajdar szovjet (orosz) író 1940-ben írt ifjúsági kalandregénye, eredeti címén: Тимур и его команда. A kötet Magyarországon 1953-ban jelent meg először.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration