Rémségek boltja

január 3, 2014 No Comments »

Little Shop of Horrors [1960]: Megesik, hogy épp az okozza az ember vesztét, ami a szerencséjét is hozza. Így van ez Seymour Krelboyne-nal is, aki egy aprócska virágboltban dolgozik, ám egy napon a főnöke megelégeli folytonos szerencsétlenkedéseit és útilaput köt a sarkára. Seymour-t csak egyetlen dolog mentheti meg a kirúgástól, ha saját kezűleg termesztett, ‘kicsiny Audrey’ névre keresztelt hibrid növénykéje beválik mint különleges vevőcsalogató. Ámde egyszeriben nem csak a bolt vásárlóinak száma nő meg, hanem a környékbeli eltűnt személyeké is… Audrey egyébként, akiről Seymour a növényt elnevezte, szintén a boltban dolgozik, és ha szerencsétlen jóember nem lenne ekkora balfék, talán még észre is venné, a lány mennyire oda van érte. A bolt tulajdonosa Gravis Mushnick tengernyi bevéltelt remél kicsiny Audrey jelenlététől, de rövid időn belül magában azt is megbánja, hogy nem hajtotta el még idejében kétbalkezes alkalmazottját.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Seymour ugyanis egy véletlen folytán rájön, miért nem ért semmit az a rengeteg műtrágya és növényerősítő, amivel a pici gizgazon próbálkozott, és mikor maga a növény a saját szájával adja tuttára, hogy ő bizony éhes, nincs mit tenni, barátunknak friss hús után kell néznie és a különös véletlenek valahogy pont mindig úgy játszanak közre, hogy mindenkinek jó legyen… vagy mégsem?

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration