Két öszvér Sarah nővérnek

szeptember 4, 2013 No Comments »

stock-vectorSara nővérnek [1970]: Clint Eastwood ötödik westernfilmjének főszerepében még mindig olyan embertelen sebességgel céloz, mint mikor először lépett a Vadnyugat kietlen pusztaságának forró homokjára, és a cowboykalap is ugyanolyan jól áll neki. Természetesen az elmaradhatatlan rossz modorát is megtartotta, és ezúttal még a humorérzékét sem felejtette otthon. Kedvenc westernhősünk most Hogan néven hasít a sivatagban, és gondolkodás nélkül, a megszokott eleganciával és könnyedséggel puffant le pár banditát, megmentve ezzel egy apáca életét. Sara nővér azonban jóval nagyobb pácban van, mint azt Hogan gondolná, mert mint kiderül, pénzt gyűjtött a mexikói hadseregnek, a franciák pedig ezért hajtóvadászatot rendeltek el ellene.

Mivel Hogan szintén a franciáknak szeretne keresztbe tenni, ezért úgy dönt, hogy maga mellé veszi az apácát, és együtt vágnak neki a dél felé vezető, hosszú útnak. A fordulatokban bővelkedő, kalandos és izgalmas út során Ennio Morricone játékos dallamai kísérik hőseinket, akik csak egymásra számíthatnak a bajban – illetve a ló által cipelt néhány palack whisky-re. Két jelentősen eltérő személyiségről van szó, akik teljesen másképp látják a világot, ez pedig rengeteg humoros párbeszédhez és szituációhoz vezet.

Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration