Mary Poppins

október 7, 2013 No Comments »

Mary Poppins [1964]: A film címszereplője Mary Poppins, a szelek szárnyán érkezik meg szőnyeg táskájával és papagájfejes esernyőjével a Cseresznyefa utca 17-be, hogy a Banks család dadája legyen. A gyerekek, Jane és Michael nem éppen angyalok, de hát ez érthető is, hiszen a szüleik nem nagyon érnek rá velük foglalkozni: anyu a szüfrazsett mozgalommal van elfoglalva, míg apu folyamatosan dolgozik a bankban. Mi választásuk marad hát a gyerekeknek, hogy valahogyan felhívják magukra a szüleik figyelmét? Természetesen rosszalkodnak. Amit viszont a dadák elég rosszul bírnak. A film kezdetén például Katie dada dobbant, miután a héten már negyedjére veszítette el az apróságokat. Az új gyereklány kiválasztásában Jane és Michael is segétkezni kívánnak. Összeállítanak egy listát az ideális jelöltről, de apu összetépi azt, a kandallóba dobja, és saját hírdetést ad fel.

Másnap kígyózó sorban állnak a jelentkezők a bejárati ajtó előtt, de ekkor hatalmas szél támad, ami a gyászos küllemű nőket szó szerint elrepíti. Aztán a fent említett módon megérkezik Mary Poppins, aki pont olyan, amilyet a gyerekek akartak maguknak! A “kedves, de roppant határozott” Mary Poppins további jelentkezők hiányában megkapja a munkát egy hét próbaidőre, és megkezdődik a nagy kaland!

A filmet csak ebben a méretben (650×360) tudod megnézni, nagyítani nem tudod. Remélem, így is elnyeri a tetszésed! Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration