Életünk legszebb évei

szeptember 6, 2013 No Comments »

The Best Years of Our Lives [1946]: Közvetlenül a II. világháború után három leszerelt amerikai katona Fred Derry, Homer Parrish és Al Stephenson találkozik útban hazafele Boone Citybe, egy kitalált közép-nyugati városba. Fred az Amerikai Légierő kitüntetett századosa, aki Európában szolgált, de még mindig rémálmok gyötrik egykori bevetései miatt. Homer a Haditengerészetnél volt, ahol mindkét kezét elveszítette egy tűzben, mikor a repülőgéphordozó anyahajó, ahol szolgálatot teljesített, elsüllyedt, ezért horog protézist visel kezei helyén (ahogy Russell eredetileg is). Al a Csendes-óceánnál harcolt gyalogos őrmesterként. A háború előtt Al bankvezetőként dolgozott a Corn Belt Pénzintézetnél Boone Cityben. Szerető családja – felesége Milly, már felnőtt lánya Peggy és főiskolás fia Rob és kényelmes otthona van. Al nem tud könnyen visszazökkeni a normális kerékvágásba és kezdi az alkoholizmus jeleit is mutatni.

A bank készül emelni a kölcsönöket háborús veteránoknak, és Alt kinevezik egy kis hitelrészleg alelnökévé a háborús tapasztalata miatt. Habár miután jováhagy egy kockázatos kölcsönt egy veteránnak, főnöke Mr. Milton azt tanácsolja neki, hogy ne adjon több kölcsönt fedezet nélkül. A hazatérésére rendezett vacsorán a kissé ittas Al egy heves beszédet mond, elismerve, hogy az emberek azt fogják hinni, hogy a bank játszik a letétesek pénzével. “És igazuk lesz, mi játszunk ennek az országnak a jövőjével.”

A filmet csak ebben a méretben (650×360) tudod megnézni, nagyítani nem tudod. Remélem, így is elnyeri a tetszésed! Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration