Rangon alul

június 10, 2013 No Comments »

[1960]: Zsuzsa és Jóska egymásba szeret. A fiú munkás, és Zsuzsa anyja nem hajlandó rangon alul férjhez adni a lányát. A család az amerikai nagybácsi csomagjaiból él, és Kornél bácsinak már megírták, hogy Zsuzsát egy fogorvos fogja elvenni. A kedves rokon nászajándékul fogorvosi széket küld, és el akar jönni az esküvőre. Elza feladata, hogy fogorvost találjon a székhez. A lóversenypályán akad egy jelöltre… (Színészportré): A főbb szerepben: Bitskey Tibor. Bitskey Lajos és Altziebler Erzsébet gyermekeként született, és Rákoskeresztúron élt 12 éves koráig (1941). A Bulyovszky utcai elemi iskolában fedezték fel kiváló versmondási képességét. Nagybátyja Altziebler Pál zeneszerző, karmester és hegedűművész által vezetett kis színházi társulatban ismerkedhetett meg a színjátszással. A Színművészeti Akadémiát 1953-ban végezte el, de már 1951-től a Magyar Néphadsereg Színháza ösztöndíjas tagja. 1959–1964 között a Nemzeti Színház, 1964–1974 között a Vígszínház tagja volt. 1974–1996 között a Thália, illetve az Arizona Színház vezető művésze.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Megjelenése, szép orgánuma a hősszerepek megformálására tette alkalmassá. Számos filmszerep és televíziós alakítás sorakozik színházi szerepei mellé. 2007-ben megkapta a Budapest XVII. kerülete díszpolgára címet. 2012. január 22-én Hódmezővásárhelyen átvette a Bessenyei-díjat.

Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration