Hurrikán Express

január 25, 2013 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1932]: Titokzatos bűnöző tartja rettegésben az L & R vasúti társaság utasait. A csak „Maszkos” néven emlegetett fantom vonatokat siklat ki, sok ember halálát okozva. Az áldozatok között van a Hurrikán Expressz vezetője, Larry Baker pilóta édesapja is. Baker azonnal nyomozni kezd a „Maszkos” után, s hamarosan egy sereg gyanúsítottat talál. Kiválasztani közülük az igazi gyilkost azonban egyáltalán nem egyszerű. A „Maszkos” arról híres, hogy pillanatok alatt képes más embernek álcázni magát, ráadásul az igazi arcát még soha, senki nem látta… John Wayne főszereplésével. Wayne amerikai színész, akit a „The Duke” azaz „A herceg” névvel illettek. Már az 1920-as években szerepelt némafilmekben, még ha színészi tehetségét nem is annyira ismerték el, megjelenése és járása, az akkori western, majd később második világháborús filmekben tette híressé.

Ő volt a hős, aki egyedül áll ki és megy harcba az igazságért. Más szerepekben is, mint életrajzi filmek, romantikus vígjátékok vagy drámák szereplőjeként is látható. Az 1940-es évektől egészen a 1970-es évekig tartó munkásságának köszönhetően az Amerikai Egyesült Államok egyik jelképévé vált.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration