Elveszett paradicsom

január 15, 2013 No Comments »

Zoltán, az agysebész tiltott abortuszt hajtott végre szeretőjén, aki meghalt. Zoltán véget akar vetni kiüresedett életének. Letartóztatására várva elgyötört állapotban érkezik búcsúzni 75 éves apjához, annak balatoni házába, aki hajlott kora ellenére is dolgozik, s tele van életigenléssel és optimizmussal. Itt ismeri meg az Erdélyből idelátogatott távoli rokon lányt, a cserfes Mirát, akivel egymásba szeretnek. Mira természetesen mit sem tud, és fiatalsága minden bizalmával próbálja “meghódítani” a számára csodálatos férfit.… de a dolgok nem maradhatnak titokban. Zoltán alkalmas pillanatban mindent elmond a lánynak, hiszen tettéért börtönnel kell felelnie. Mira megígéri a férfinak, hogy akármeddig hajlandó várni rá.

Azonban Mira másnap már indul haza édesapjával Erdélybe. A történtek tükrében úgy érzi, hogy egy éjszaka alatt felnőtté vált, és ezt a változást még Zoltán is megérzi. A férfi búcsúzóul legszemélyesebb gondolatait, érzéseit osztja meg a lánnyal.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration