Drakula fia

december 25, 2012 No Comments »

Son of Dracula 1943: A helyszín Amerika, Mississippi. Nyitásként egy ünneplő családot látunk, akik a barátaikkal várják az idősebb lány titokzatos erdélyi ismerősét, Alucard grófot. A lány közben meglátogat egy öreg voodoo boszorkányt a mocsárban, aki figyelmezteti őt, hogy a jövője sötétségbe fog borulni. A kunyhó bejáratánál azonban megjelenik egy nagy denevér, mire a banya szívrohamot kap, és eltávozik az élők sorából. Nem sokkal ezután megjelenik a házban maga a gróf is, és kinyírja a családapát, majd kb egy óra múlva bekopog az ajtón, és bemutatkozik a ház népének. Másnap aztán nagyon érdekes dolgok kezdenek történni: az ügyvédnél, az idősebb lány, Katherine lemond minden létező örökségéről, a birtokot leszámítva, ahová nem sokkal ezután beköltözik a gróf.

Majd, csak úgy mellékesen össze is házasodik Alucarddal, ami a vőlegénynek nem igazán tetszik, ezért rájuk ront és megpróbálja megölni a grófot egy pisztollyal. Alucardon keresztülröpül a golyó, és megöli Katherinet, mire a vőlegény elmenekül, majd a rendőrségre megy, ahol bejelenti, hogy véletlenül kinyírta a szerelmét. Természetesen letartóztatják, de amikor a rendőrök a család barátjával, egy orvossal együtt elmennek a birtokra, ott találják a grófot és a lányt is életben. Ezután a fickót csak simán elmeháborodottnak nézik, a másik lány, Claire, valamint a doki azonban érzik, hogy valami nagyon-nagyon nem stimmel, főleg miután a friss házasok megtiltják nekik, hogy a nappali órákban zavarják őket. Ezért aztán táviratoznak egy ilyen témában jártas ismerősüknek, Lazlo professzornak, aki ki is okoskodja, hogy ezek biza vámpírok, és rögtön útra kel, hogy segítsen barátainak.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration