A Rettegés foka ’91

november 6, 2022 No Comments »

men-retroProduction Year: [1991]: Egy börtönből kiszabadult pszichopata bűnöző terrorizálni kezdi egykori ügyvédjét és annak családját… / A filmre Alfred Hitchcock munkássága és az 1962-es eredeti mozi rendezője J. Lee Thompson kézjegyei is hatással voltak. A megfilmesítési jogok Steven Spielberg birtokában voltak, aki végül úgy döntött, hogy ez a történet túl erőszakos, és odaadta a jogokat Scorsesének, akitől cserébe megkapta a Schindler listája megfilmesítési jogait. Spielberg nem szállt ki a produkcióból, Amblin Entertainmenten keresztül ő maradt az egyik producer. Scorsese Sam Bowden szerepére Harrison Fordot szemelte ki, de Ford kikötötte, hogy csak akkor vesz részt a produkcióban, ha ő játszhatja el a negatív karaktert, Max Cadyt. A szerepet végül Nick Nolte kapta, aki már dolgozott együtt Scorsesével.

A Cape Fear – A rettegés foka, egy 1991-es amerikai krimi-thriller, amely az 1962-es, Rettegés foka című film remake-je. Martin Scorsese rendezte John D. MacDonald regényéből. A főbb szerepekben Robert De Niro, Nick Nolte, Jessica Lange és Juliette Lewis látható. Rendező Martin Scorsese és a főszereplő Robert De Niro hetedik közös filmje.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı