24★Folytassa külföldön!

június 5, 2023 No Comments »

Production Year:[1972]: ‘Carry On Abroad’ a Gerald Thomas által rendezett Folytassa… filmsorozat 24. darabja.[Cselekmény]: A történet Vic & Cora kocsmájában indul. Az utazgatni szerető kéjsóvár kocsmáros, Vic Flange újabb társasútra készül az Elsbels-szigetekre, a Costa Bomm-ra (utalás „Hell’s Bells”). Kőkemény felesége, Cora egy kapatos kocsmavendégtől, Harrytől véletlenül megtudja, hogy ezen az utazáson részt vesz a bögyös özvegyasszony, Sadie Tompkins is, akinek Vic éppen csapja a szelet. Cora, aki egyébként gyűlöli a repülőutakat, azonnal eldönti, hogy ő is férjével utazik, hogy távol tartsa őt Sadie-től.

A Wundatours utazási irodában az utazásvezető, Stuart Farquhar és az érte epekedő, szexis asszisztensnője, Moira Plunkett fogadják az utazókat. A csoport elég vegyes összetételű. Itt van Stanley Blunt, szex-éhes papucsférj és domináns, frigid felesége, Evelyn; a keménykalapos, csokornyakkendős Eustace Tuttle, aggódó anyukájának kicsi fia, egy alkoholista óriáscsecsemő; a harsány és rámenős skót Bert Conway; Lily és Marge, két csinos barátnő, akik fehér lovon járó királyfiak szerelme után áhítoznak, és egy csoport szerzetes, köztük az ifjú, félénk Bernard testvér, aki nehezen viseli új életének szigorú szabályait.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı