Hegylakó 2. – A renegát

augusztus 26, 2022 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1991]: 2024-ben járunk, mikor az ózonréteg elpusztult és a Földet már 25 éve egy vörös színű mesterséges sugárpajzs védi a Nap káros hatásától. Az élet rendkívül rossz ebben a disztópiában, minden a pajzsot kezelő cég vezéreinek kezében fut össze, hiszen tőlük függ az emberiség sorsa. A több száz éves Connor MacLeod megfáradt öregemberré lett, akit ráadásul nagyon sokan utálnak, amiért részt vett a karmazsin védőréteg megalkotásában – de neki már mindegy, csupán nyugalomra vágyik, és hogy hamarosan békében halhasson meg.

Számítását azonban keresztülhúzza a múltban élő egykori ellenfele, Katana tábornok, aki elküldi csatlósait, hogy végezzenek a Hegylakóval – ő viszont győzedelmeskedik és elnyerve a két bérgyilkos életerejét, ismét megfiatalodik.

Az új erőre kapó Connor összeáll egy terroristának kikiáltott nővel, aki szerint a pajzson túl már regenerálódott a természetes védőréteg és így a cégnek és a gépnek már semmi értelme. Ketten elindulnak hát, hogy lebuktassák az összeesküvőket és lerombolják az immár ördögivé vált masinát; de nem számolnak Katanával, aki ezúttal személyesen jön el, hogy végleg leszámoljon hősünkkel. Szerencsére viszont ismét megjelenik Ramirez, hogy segítsen halhatatlan testvérének megvalósítani a tervét. Vajon sikerrel jár a trió és az ég ismét kékbe borulhat vagy a vörös energiaháló alatt mindnyájan meghalnak a múltból jött ördögi gonosz keze által?

Ramírez kitanítja MacLeodot a vívásra és miképp maradjon életben. Ám következő év telén megjelenik Kurgan, az az orosz, aki halálra sebezte MacLeodot hat évvel azelőtt és párbajban legyőzi (lefejezi) Ramírezt, aki így 2439 év után befejezi hosszúra nyúlt életét. MacLeod megmenekül. Bár Ramírez azt tanácsolta, hagyja el a tanyát, ő még negyvenöt évig, felesége haláláig, sőt még utána három évig ott marad. Végül 1590-ben felgyújtja a tanyát és útnak indul. Ezután évszázadokig járja a világot. Fő célja, hogy fellelje Kurgant, mestere gyilkosát, és a fejét vegye. Végül 1985-ben New Yorkban sor kerül a végső csatára, ahol MacLeod diadalmaskodik és megöli az akkor már 2996 éves oroszt…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı