A szerelem nem szégyen

április 15, 2020 No Comments »

men-retroProduction Year [1940]: Az elszegényedett gróf Kátay Kázmér rangja miatt nem tud álláshoz jutni, ezért öngyilkosságra készül. Búcsúlevél írása közben egy kávémérésben ismerkedik meg Pepivel, az életvidám, jólelkű tengerésszel, aki befogadja az uszályhajójára. Kázmér újra reménykedni kezd, vízbe dobja búcsúlevelét, s közben egy fuldokló nőt pillant meg. Utána ugrik és kimenti sorstársát, Suzanne-t, a francia nevelőnőt, aki szintén a nyomora miatt akart végezni életével. Hármasban élnek a hajón. A fiatalok egymásba szeretnek és összeházasodnak. Kázmér állást talál, komornyik lesz Tormay úr házában. Suzanne ugyanitt helyezkedik el könyvtárosnőként. Kázmér egykori menyasszonya Házy Margit látogatásakor azonban itt is lelepleződik származása.”

Tormay úr elbocsátja komornyikját, de aztán rögtön rangjához illő titkári állást ajánl neki. Suzanne féltékeny Házy Margitra, azt hiszi, Kázmér még mindig őt szereti. Elhagyja a házat és új állás után néz. Pepi azonban ismét összehozza a fiatalokat, s hamarosan kiderül, hogy Suzanne kisbabát vár.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration