A világ közepe

május 23, 2014 No Comments »

webtvAz apródruhába öltözött Mátyás, az ifjú király egyszerűen kereket old csókakői vadászkastélyából, amikor hírét veszi, hogy immár a második hercegkisasszony tart arrafelé, nyilvánvalóan házassági szándékkal. Gábor nevű kancellárja kíséretében Mátyás elvetődik Gyevibe, és haragra gerjed, amikor a helyi bírót éktelen talpnyaló rigmusokkal köszönti a falu népe. Mátyás meg is mondja a magáét, mire a bíró tömlöcbe csukatja, ahol Kinizsi Pállal találkozik, aki hasonló okokból senyved ott. Mátyás szerepében Helyey László-t láthatjuk. Népszerű színművész, közel félszáz filmben és csaknem száz színdarabban játszott. Emellett kedvelt szinkronhang: Az ő hangján szólal meg rendszeresen Gérard Depardieu és Donald Sutherland, emellett maradandót alkotott Morgan Freeman hangjaként a Hetedikben, valamint Michael Gambon-t is magyarította A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője című Peter Greenaway-filmben.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Helyey László 2013 novemberében egy soproni vendégjáték próbáján rosszul lett, és tüdőembólia miatt kórházba került. 2014. január 3-án egy ritka betegségben, ún. tüdőfibrózisban hunyt el.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.