Hókusz pókusz

május 11, 2014 No Comments »

1693, Salem, Massachusetts állam, USA. Thackery Binx felébred és észreveszi, hogy a kishúga nincs az ágyában. Emilyt három boszorkány a házukba csalta, ahol ki akarják szívni az életerőt belőle. Mary, Sarah és Winifred egy varázskönyv segítségével főzetet készítenek. Thackery megpróbál segíteni a kishúgának, de az egyik boszorkány elektromos villámokkal megbénítja, majd halhatatlan fekete macskává változtatja. A Sanderson nővérek szeretnének újra fiatalabbak lenni és ehhez gyerekek életerejére van szükségük. A boszorkányokat nemsokára felakasztják. Előtte Winifred egy varázslatot mond, ami szerint Halloween éjszakáján, telihold idején, ha egy szűz meggyújtja a fekete gyertyát, akkor ők visszatérnek az életbe aznap éjszakára. 1993-ban, 300 évvel később egy tizenéves, Max Dennison Los Angelesből Salembe költözik a családjával, ahol nem érzi jól magát. A boszorkánysággal szemben is szkeptikus.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A Hókusz pókusz 1993-ban bemutatott misztikus fantasy, tini-horror. A film Halloween idején játszódik, amikor egy tinédzser, aki nem hisz a boszorkányokban, szándéka ellenére életre kelt három boszorkányt, a Sanderson nővéreket, akiket 300 éve felakasztottak. Max az életét kockáztatja, hogy megvédje kishúga életét egy szimpatikus osztálytársnője, egy segítőkész zombi és egy halhatatlan macska segítségével.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.