Jó fiú!

május 11, 2014 No Comments »

Évezredekkel ezelőtt intelligens idegen lények ügynököket küldtek Földünkre, hogy kémleljék az emberi faj szokásait és elvonják a figyelmüket, amikor majd megbízóik lerohanják és elfoglalják a bolygónkat. A kémek köztünk élnek, a házainkban, kertjeinkben laknak, a mi lámpaoszlopainkat pisilik le, a tenyerünkből esznek, hagyják magukat kényeztetni és úgy tesznek, mintha őriznének minket… Bizony a kutyákról van szó! Csakhogy a kutyák régóta nem jelentettek semmit a Földünkről a megbízóiknak, az idegenek ezért gyanút fognak. Egy újabb ügynököt küldenek hát hozzánk, Canid 3942-t, aki igyekszik gyorsan elvegyülni. A kutyakém megismerkedik Owen-nel, egy kisfiúval, aki kutyasétáltató szolgáltatást üzemeltet.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A fiú imádja a négylábúakat, és őt is imádják a kutyusok, nem tart soká tehát míg az új jövevény is otthon érzi magát nála. Canid 3942 akit Owen időközben átkeresztelt Hubbie-re rádöbben, hogy a kutyák elfelejtették küldetésük célját, és jól érzik magukat a Földön.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.