Lucky Luke kalandjai: „17-18”

február 9, 2018 No Comments »

webtv[Lucky Luke]: Az ember aki gyorsabban lő, mint az árnyéka. Lucky Luke a leghíresebb vadnyugati hős. Az árnyékánál is gyorsabb képregényfigura történetei évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek világszerte. A felnőttek és a gyerekek számára egyaránt élvezetes, fergeteges humorú történetek a vadnyugat hőskorában játszódnak. Lucky Luke nem csak fantasztikus céllövő tudományát, hanem eszét is használva harcol a gyengékért a kor banditái, rablói, és hamiskártyásai ellen.

17.rész»–›Daltonék nyomában

Lucky Luke humoros történetei az egész világon töretlen népszerűségnek örvendenek. Az első Lucky Luke képregény még 1949-ben jelent meg, azóta a 77. kötetnél tartanak. A karaktert a belga rajzoló, Maurice de Bévère, azaz Morris találta ki, miután hosszabb időt töltött kutatással az USA-ban. Eleinte maga írt és rajzolt mindent, majd társult Goscinnyvel, az Asterixet papírra vető francia szerzővel.

18.rész»–›Díszkíséret

Ők ketten vitték sikerre a képregényt. Magyar nyelven a 70-es évek közepétől a rendszerváltásig jelentek meg Lucky Luke képregények

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.