A Goofy Movie

május 24, 2016 No Comments »

webtvA Goofy Movie [1995]: Goofy fia, Max lassacskán a kamaszkorba lép. A lobogó fülű család hatalmas autókirándulásra indul, keresztül Amerikán. A cél: Goofy apuka kedvenc pici pecázó helye. Csakhogy Max szemei előtt nem pityergő potykák vagy süldő süllők lebegnek, hanem valami egészen más: a szerelem! És még egy nagy titok, amit sehogyan sem mer bevallani a tisztességben megőszült nagykutyának… A Goofy egész estés amerikai rajzfilm, amely a Dinka banda című animációs tévéfilmsorozat alapján készült, 1995-ben mutatták be a mozikban.

A forgatókönyvet Jymn Magon, Brian Pimental és Chris Matheson írta, Kevin Lima rendezte, a zenéjét Carter Burwell és Don Davis szerezte, a producer Dan Rounds. A Walt Disney Productions készítette, a Buena Vista Pictures forgalmazta. Amerikában 1995. április 7-én mutatták be, Magyarországon 1996. június 27-én vetítették le.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.