Macskák királysága

július 11, 2015 No Comments »

00Neko no ongaeshi [2002]: Nos, a főszereplő egy gimnazista lány, Haruka. Kicsit szeleburdi, de nagyon aranyos csaj, aki ráadásul viszonzatlan szerelemtől szenved. Egy nap, mikor a barátnőjével hazafelé sétálnak, Haruka egy macskát lát átmenni az úttesten. A kis állat egy csomagot visz épp a szájában, de elejti, próbálja ismét felszedni, de vészesen közeledik egy autó. Haruka nem tétovázik, a kocsik közé rohanva sikeresen kimenti mindkettőjüket a forgalmas úttestről. A macska pedig két lábra áll, megköszöni neki, hogy megmentette, és ígéri, még meghálálja. Haruka nem akar hinni a fülének. Beszélő macska? Később azonban meglátogatja őt a macskák királya, hogy személyesen is megköszönje, hogy megmentette a fiát. Kap egy okmányt is. Végül otthagyja őt a macskasereglet. Másnap különös dolgok történnek vele. Házuk előtt macskafű nő, egereket talál az iskolai szekrényében. Kiderül, mindez a macskák bűne, így akarják kifejezni hálájukat. Harukának viszont kezd elege lenni az egészből. Egy macska elkottyantja neki, hogy milyen jó a Macskák királyságában, így Haruka is látni szeretné.

Persze közel sem gondolta ezt olyan komolyan, mint négylábú kis barátai. Egy gyönyörű női hang tanácsára felkeresi a Bárót. Ő egy macska, akit már a Whisper of the heart című animéből sokan ismerhetnek. Nos, hiába siet a lány segítségére, Harukát elrabolják. A Macskák királyságának örök lakója marad, ha másnapig nem kerül vissza a saját világába. Itt kezdetét veszi a harc, hogy Haruka ember maradhasson.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Javaslat: Indítsd el, majd pillanat megállítóval állítsd le, és várd meg míg teljesen betölti a videót, utána Play!

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.