Éjjel-nappal fiatalok

május 12, 2014 No Comments »

webtv[Late Night Shopping]: Az Éjjel-nappal fiatalok egy könnyen érthető, párbeszédekre épülő szerelmi vígjáték, mely egy huszonévesekből álló baráti társaság ismeretségének fordulópontjait mutatja be. A négy fiatal főhős éjszakai műszakban dolgozik, s egy kis beszélgetés kedvéért gyakran betérnek egy éjjeli kávézóba. Kiüresedett életük koffeinje a mindannyiuk szívét hevesen dobogtató szerelem utáni vágy. Sean a többiekhez hasonlóan lélektelen melót végez, köpenyes kórházi takarító, aki munka közben az üres folyosókon alig találkozik emberrel. Sőt a vele egy lakásban élő, nappali műszakban dolgozó barátnőjét sem látta három hete, mióta egy heves vita után elváltak. Bár ez a legnagyobb, de nem az egyetlen gondja… Lenny a telefonos tudakozóban dolgozik. Gátlásos, csendes fiúnak gondolnánk, ám hamar kiderül róla, hogy “pornó-reakcióban” szenved, s ezt annak köszönheti, hogy egy ideig női-olvasói leveleket írt egy Csak férfiaknak című szex magazin külsős munkatársaként.

Azóta túlérzékeny fantáziájában azonnal beindul egy pornófilm bármely szimpatikus lány láttán, de ez egyúttal meg is akadályozza abban, hogy kapcsolatba lépjen vele. Vincent egy supermarketben árufeltöltő. Született Casanovaként neki nagyobb szerencséje van a lányoknál, csakhogy nála a “három randi, aztán mehetsz” szabály működik, s így a nők riasztó sebességgel jönnek-mennek életében. A társaság egyetlen nő tagja Jody, aki mechanikus munkát végez egy gyárban. Ő négyük közül a legelőrelátóbb, a legokosabb, mégis mindig magányos. Hiába tanulmányozza oly régóta a férfinem szokásait, azok valahogy nem igazán kíváncsiak egy anyáskodó feministára. Aztán egy szép napon a négy éjszakai fél életet élő városi ifjonc napszemüveggel, autóval és egy kikapcsolhatatlan slágerrádióval felszerelve (lsd. előbb Florida, a paradicsom) elindul a napfényes tengerpartra, hogy megtalálja élete hiányzó másik felét, a jobbikat…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.