Postás Pat – A mozifilm

február 21, 2015 No Comments »

bonus_logo_1Postman Pat: The Movie [2014]: Kisgyerekes apukaként közelről ismerem Postás Patet, és bár először azt hittem, Greendale városka saját postása enyhén szellemi fogyatékos, mostanra egészen megkedveltem… Postás Pat az angol királyi posta legemblematikusabb reklámfigurája, egy tökéletes PR-lény, aki feltartóztathatatlanul fejlődik, és most a filmvásznon, 3D-ben és számítógépes animációval kel életre. Történik ugyanis, hogy a vidéki postás ezúttal élete legnagyobb esélye és egyben kísértése elé néz: egy tehetségkutató révén híressé válik!

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Csakhogy a hírnév és a csillogás még Patet is megváltoztatja, ráadásul a távollévő Pat helyét egy robot, a Patbot 3000 tölti be, csakhogy Greendale lakói mit sem sejtenek a cseréről, ahogy arról sem, hogy a robotok egy világuralomra törő gazfickó eszközei. Aki akár csak egy részt is látott a sorozatából, tudhatja, mire számítson: bugyuta, de kedves figurákra és angol humorra.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.