Hős6os

január 26, 2015 No Comments »

bonus_logo_1Big Hero 6 [2015]: A történet San Fransokyo-ban játszódik, ahol két testvér Hiro és Tadashi Hamada békésen élnek. Mind a ketten nagyon szeretik a robotikát. Tadashi épített egy robotot akinek a neve Baymax. Hiro pedig eközben San Fransokyo legsötétebb helyein a kis robotjával (amit ő maga épített) vesz részt a robot harcokban. És mint ahogy szokás, Tadashinak kell megmentenie a rosszcsont Hiro-t. Csak hogy egyik nap egy tűz üt ki az iskolában ahova Tadashi járt. Tanára, Professor Callaghan bennragad ezért Tadashi berohan az égő épületbe,hogy megmentse. De többet már nem jönnek ki onnan. Hiro nagyon szomorú testvére halála miatt de észreveszi hogy még most sincs egyedül. Baymax, akit Tadashi épített, még ott van Hironak. Baymax megtalál egy pici robotkát amit Microbotnak neveznek, amit szintén Hiro talált fel.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Baymax és Hiro megtalálja a barátait a kicsi robotnak. De a többi robotka megtámadja őket. Nem maguktól támadnak rájuk, egy maszkos alak irányítja őket. Miután Baymax és Hiro épségben hazatérnek, Hiro rájön hogy nem volt véletlen a tűz. A maszkos alak miatt halt meg Tadashi. Tadashinak voltak osztálytársai is akik egyben a legjobb barátai voltak. Gogo, Mézvirág, Wasabi és Fred. Barátjuk halála után a kistestvérét nagyon óvják. Hironak egy ötlete támad. Egyedül nem lenne képes megállítani azt a fickót. Ezért megalkotja a Hős6os-t, akikkel meg tudják állítani a gonoszt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.