Mérges kígyók és beszélő szamár

február 28, 2015 No Comments »

4875686A Könyvek könyve (II. sorozat 13.rész Mérges kígyók és beszélő szamár) A hosszú vándorlás alatt Isten gondviselése ellenére a nép zúgolódik. Büntetésül kígyók marják meg őket. Mózes közbenjárására Isten egy érckígyó felállítását rendeli el: aki feltekint rá, meggyógyul. Amikor a moábita király meg akarja átkozni őket, a felbérelt prófétát szamara emberi szóval figyelmezteti, hogy veszélyes úton jár. Bálám az átok helyett áldást mond Izraelre. Mózes a nép vezetését százhúsz éves korában átadja Józsuénak… A sorozat főszereplői, Peepers professzor, Christopher Peepers, Joy, Borzas, a kiskutya és Gizmo, a robot egy ismeretlen utca kertes házában élnek, ahol a házban játszanak. Ám ez csak a látszat, mert hőseink valójában a “Könyvek könyve”, a biblia kalandozói, akiknek a “Könyvek könyve” bármilyen probléma megoldására biblia történeteket ajánlhat fel.

Ha épp valami biblia történet akad, megszólal a szobájukban a “Könyvek könyve”, és a három jó barát otthagyva csapot-papot, majd a “Könyvek könyve” segítségével bibliai hadiszállása felé veszik az irányt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.