Az ég küldötte

január 12, 2015 No Comments »

4875686A Könyvek könyve (II. sorozat 9.rész Az ég küldötte) Izrael fiai megsokasodtak Egyiptomban. Az új fáraó nem ismeri József leszármazottait, ezért nyomorgatja, rabszolgaként dolgoztatja őket. Kegyetlen parancsban adja ki, hogy öljenek meg minden újszülött zsidó fiúgyermeket. A csecsemő Mózes egy vízre bocsátott kosárban menekül meg, és egy különös eset folytán a fáraó házában nő fel. Felnőttként szembesül népe szenvedéseivel, és inkább őket választja… A sorozat főszereplői, Peepers professzor, Christopher Peepers, Joy, Borzas, a kiskutya és Gizmo, a robot egy ismeretlen utca kertes házában élnek, ahol a házban játszanak. Ám ez csak a látszat, mert hőseink valójában a “Könyvek könyve”, a biblia kalandozói, akiknek a “Könyvek könyve” bármilyen probléma megoldására biblia történeteket ajánlhat fel.

Ha épp valami biblia történet akad, megszólal a szobájukban a “Könyvek könyve”, és a három jó barát otthagyva csapot-papot, majd a “Könyvek könyve” segítségével bibliai hadiszállása felé veszik az irányt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.