Az álmok hercege

december 22, 2014 No Comments »

4875686A Könyvek könyve (II. sorozat 6.rész Az álmok hercege) József Egyiptomba kerül. Potifár háza szolgájaként. Megbízhatósága és bölcsessége miatt hamar ő lesz a felügyelő. Potifár felesége azonban cselszövéssel börtönbe juttatja. Ott megfejti két rabtársának álmát, majd a fáraó különös álmait is csak ő tudja megmagyarázni. Végül a fáraó Józsefet Egyiptom kormányzójává teszi… A sorozat főszereplői, Peepers professzor, Christopher Peepers, Joy, Borzas, a kiskutya és Gizmo, a robot egy ismeretlen utca kertes házában élnek, ahol a házban játszanak. Ám ez csak a látszat, mert hőseink valójában a “Könyvek könyve”, a biblia kalandozói, akiknek a “Könyvek könyve” bármilyen probléma megoldására biblia történeteket ajánlhat fel.

Ha épp valami biblia történet akad, megszólal a szobájukban a “Könyvek könyve”, és a három jó barát otthagyva csapot-papot, majd a “Könyvek könyve” segítségével bibliai hadiszállása felé veszik az irányt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.