Csillagpor

május 12, 2014 No Comments »

Stardust [2007]: Anglia határában van egy Wall nevű falu. Alkalmasint arról kapta a nevét, hogy a határában egy fal húzódik, ami mögött különös birodalom rejtőzik, ahova senkinek sem szabad átmennie. Azonban még történetünk előtt sok évvel, egy ifjú kicselezve a falrés őrét, átment a túlsó birodalomba. Ellátogatott egy piacra, ahol találkozott egy fiatal nővel, aki valójában királylány volt, akit egy bűvös lánccal fogva tartott egy boszorkány. A csinos lány a fiúnak eladott egy hóvirágot egy csókért, majd behívta a lakókocsijába. Az ifjú visszamegy a falujába, és kilenc hónap elteltével egy gyereket juttatnak el hozzá, a király lánya küldi el a fiát, akit Tristánnak hívnak. Amikor a fiú felnő, apja átadja neki azt a levelet, amit az anyja írt neki, amikor az apjához küldte egy kosárban. A levéllel együtt anyjától ajándékot is kap, egy „babilongyertyát”, ami oda viszi azt, aki meggyújtja, ahova az illető csak szeretné. A fal túloldalán lévő királyság, Viharfok királya haldoklik, és fiai valamelyike örökli a trónt.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Apjuk úgy dönt, az lehet a király, aki megszerzi a rubin nyakláncát, amit felhajít az égbe, és az a távolban lezuhan csillag képében. A testvérek a trónért könnyen megölik egymást, mint régen apjuk tette a saját testvéreivel. A halottak az élők számára láthatatlanul az események közelében maradnak, mivel csak akkor szabadulhatnak ebből az állapotból, ha Viharfoknak törvényes királya lesz. Ekkor már csak két testvér verseng a trónért.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.