Csodabogarak – Az elveszett hangyák völgye

december 11, 2014 No Comments »

bonus_logo_1Minuscule – La vallée des fourmis perdues [2013]: A történet főszereplője egy szerencsétlen sorsú bébikatica, akit egy csapat pofátlan légy addig üldöz, amíg elveszti az egyik szárnyát, így a földre kényszerülve kénytelen csatlakozni a fekete hangyákhoz. A katica végignézi, hogyan szedik szét a pikniken ott felejtett kajákat a bogarak és a rovarok, míg a hangyák felkapják az őt rejtő cukros dobozt is, és hegyen-völgyön, folyón és vízesésen keresztül próbálják eljuttatni a bolyba, hogy a királynő a cukortól felpörögve még több tojást rakjon.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A cukor viszont felkelti az ijesztő képű és agresszív vörös hangyák érdeklődését is, akik mindent elkövetnek, hogy megszerezzék a dobozt, gyilkos támadást indítanak a vár ellen, és már minden veszni látszik, amikor a katica egy utolsó hősies akcióval barátai megmentésére siet.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.