Lassie hazatér

november 23, 2014 No Comments »

retro vision - copieLassie Come Home 1943: A nagy gazdasági világválság időszaka, Yorkshire, Anglia. Mr. és Mrs. Carraclough anyagi kényszerűségből eladják 15 guinea-ért Lassie nevű skótjuhász kutyájukat Rudling hercegnek, aki már évek óta szerette volna megvásárolni tőlük. A fiukat, Joe Carraclough-t érzelmileg rosszul érinti a dolog. A kutya is ragaszkodik hozzá: minden nap pontosan négy órakor várta őt az iskola előtt. Lassie egy szűk ketrecbe kerül, ahol egy lelketlen gondozóra van bízva, aki azonban nem törődik vele. Lassie hamarosan lyukat ás a kerítése alatt és hazaszökik. A gondozó azonban megjelenik a háznál és magával viszi a kutyát.

A kerítést a gondozó alul megerősíti, így a kutya néhány próbálkozás után átugorja a kerítést és ismét hazamegy. A kutyát újból elviszik. A kutyát a herceg unokája, Priscilla is megszereti, de látja rajta, hogy szomorkodik a régi gazdája után. Joe az apjával elmennek a kutya ketrecéhez, ahol Joe elbúcsúzik tőle és arra kéri, hogy ne szökjön meg. Az új tulajdonos, a herceg visszautazik skóciai birtokára és a kutyát is magával viszi.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.