Karácsonyi Lidércnyomás

október 5, 2014 No Comments »

humorThe Nightmare Before Christmas [1993]: Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Tizen4 elmúltál-e? Ebben a kategóriában található videók a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény besorolása szerint a veszélyes kategóriába tartoznak. Ha te nem vagy még Tizen4, semmiképp ne nézd meg őket. Ha igen, kattints a videóra és nézd!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.