Someone Like You

október 4, 2014 No Comments »

6725833Mi a tehetség? Egy olyan tulajdonság, ami valakit megkülönböztet másoktól. Egy átlagos ember egy dolgot egy adott szinten végez, egy tehetséges pedig magasabb szinten. Minden gyerek a tehetségek sokaságával születik. Benned is ott él az énekes, a táncos. Lehet, hogy nem hiszed el, lehet, hogy egy része nem érdekel téged, de az nem csökkenti a tehetséged. Mindössze arról van szó, hogy nem ismered el vagy nem tiszteled önmagadnak azt a részét. Sok olyan embert ismertem, aki tehetségesnek képzelte magát. Jómagam is ilyen voltam, de az igazi tehetség az egy teljesen más dolog. Nem tudom, honnan származik vagy miből ered, de ez az élet egyik nagy rejtélye, amely kiemel az átlagosság posványából. Mégis vannak olyanok, akik a tehetségükkel nem kezdenek semmit. A tehetség az élet ajándéka, szóval, ne tékozold el!

Fontos, hogy felismerjük, ha gyermekünk kiemelkedő készségekkel rendelkezik, biztosítanunk kell számára a lehetőséget, hogy tehetségét kibontakoztassa. A szülők gyakran félnek, eltitkolják gyermekük tehetségét a világ előtt, mert azt gondolják, fel akarnak vágni. Rengetegen vannak, akiket nem kis részben a szülők aggodalmai miatt nem fedeznek fel! Lehetőséget kell biztosítani nekik, és ez a te felelősséged. Találd a megfelelő támogatást a gyermekednek, ha szerinted kiemelkedő tehetségre utaló jeleket látsz.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.